GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0070

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14

Comisión Delegada03
Convocatoria del examenXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto non pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. que é verdade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles seguramente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.

Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que que me parece un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra