CORT_0103
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/05
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 266 |
Número de lemas | 129 |
Densidad léxica | 48 |
Número de enunciados | 8 |
Media de palabras por enunciado | 33.25 |
Número de palabras del enunciado más largo | 72 |
Número de palabras del enunciado más corto | 12 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 2.67 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Baixo o meu punto de vista, a gastronomía de cada rexión é o seu
signo máis significativo e un gran atractivo turístico. Esto último, o
atractivo turístico, creo que é unha das grandes razóns polas que o
mundo gastronómico cobrou tanta importancia ao longo destes úl
timos anos. Na miña opinión, a gastronomía está a ser utilizada
como un reclamo turístico, como podería ser un monumento ou
unha praia, e así atraer turistas. Podemos ver este feito en luga
res como Italia, China e incluso España.
Outra das razóns fundamentais polas que creo que a gastronomía aca
dou tanta popularidade, é que esta actividade comezou a considerar-
un xeito máis de expresarse artísticamente e comezou a obter reco
ñecemento, tanto a nivel individual como a nivel de certames e in
cluso concursos de cociña televisados, pois eu creo que iso lle dou visi
bilidade a un sector que non estaba moi recoñecido e fixo que a
sociedade comezara a interesarse por ela. Outro factor que baixo o meu criterio axudou a que ésta se popula
rizase foron as novas tecnoloxías e, sobre todo, as redes sociais,
pois se ti segues a algún famoso ou influencer comer nalgún restauran
te ou un plato concreto, ti tamén querrás facelo, polo que esto é
unha forma máis de darlle visibilidade . Aínda así, con isto non es
tou a dicir que sexa unha moda pasaxeira, senón que creo que perdurará
e seguirá avanzando e desenvolvendo novas técnicas.
Por ese repentino xurdimento de interes, é polo que a gastronomía acadou
tanta popularidade, visibilización e desenvolvemento, pois ao fin e ao ca
bo, non deixa de ser unha forma máis de expresarse.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra