GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0147

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/10

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras289
Número de lemas142
Densidade léxica49
Número de enunciados10
Media de palabras por enunciado28.90
Número de palabras do enunciado máis longo57
Número de palabras do enunciado máis curto7
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo2

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Baixo o meu punto de vista, tanto a gastronomía como a cociña acadaron moita popularidade debido ós medios de comunicación. Na actualidade dispoñemos de moitos programas con respecto a cociña nos que o que pretenden é enseñar a elaborar novos pratos co fin de satisfacerse a un mismo ou a xente do arredor. Estou a favor deste tipo de programas, xa que, ademáis de mostrar os pasos que se deben realizar para chegar ata o resultado final, e polo tanto, facer aprender a sociedade novos pratos, estes, fan unha continua evolución e innovación da comida comida e dos respectivos pratos. Os programas Poden dar lugar a unha combinación de sabores que nunca antes se dera ou mesmo unha nova decoración que implica un laborioso traballo co fin de garantir o seu éxito entre a xente.

Así mesmo, na radio tamén existen casos parecidos que propician a sociedade, xa que desa forma, aprenden tamén novas técnicas de cociña.

O único inconvinte que lle vexo a este tipo de cousas, é a fame que pode xerar nese momento, e pode soar gracioso, pero cada vez que eu, por exemplo, vexo un programa de cociña, neste caso fago referencia ó coñecido "Master Chef", ademáis de interesarme por coñecer máis información acerca do tema, sinto o meu estómago pedindo comida vacío.

Non penso que sexa unha moda, creo que dependendo de cada persoa, esta será quen de elexir si aprender ou non temas relevantes a cociña. Depende sempre do gusto de cada quen.

Para rematar, me gustaría engadir que outro medio capaz de mostrar resolver todo tipo de dúbidas no tema da gastronomía ou cociña é o máis coñecido: Internet. Polo tanto, temos todos os instrumentos e medios necesarios para dar a luz este tema e resolver calquer


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra