GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0155

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas99
Densidade léxica56
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado25.29
Número de palabras do enunciado máis longo40
Número de palabras do enunciado máis curto14
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.75

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario e natural como é comer, converteuse nun arte e nun laboratorio de experimentos e novas creacións.

Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar superiores para o resto e val que nos valoren positivamente. Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita influencia unha vez máis, debido á proliferación de programas e concursos de cociña que despertan a nosa curiosidade por este mundo.

Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que

Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa existencia, deixándonos levar e dirixir tan polo que lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con eles e deixando de ser individuos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt