GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0193

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/04

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras156
Número de lemas98
Densidade léxica63
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado22.29
Número de palabras do enunciado máis longo40
Número de palabras do enunciado máis curto4
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo3.50

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Opino que o incremento da fama da gastronomía e da cociña se debe principalmente a internet e as redes sociais, pois con estes instrumentos se poden compartir con moita facilidade opinións varias de determinadas comidas (calqueira imaxinable). Non permite aos expertos opinar, senón tamén a persoas normais de apie normal . Esta facilidade de atopar criticas culinarias fixo as persoas aumentar o interese nas comidas exóticas, este maior interese chegou a oidas de cadeas televisivas e editoriais que se puxeron mans a obra e crearon programas gastronómicos e revistas gastronómicas, respectivamente.

Desde o meu punto de vista non se poden determinar si é moda pasaxeira ou un cambio cultural. En que me baso? Pois comemos diariamente e unha característica do ser humano é a de probar novas experiencias, malia esto tamén levamos roupa pero as modas cambian con frecuencia. Soamente o tempo dirá si o interése polo mundo gastronómico é pasaxeiro ou veu para quedarse nas nosas vidas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra