GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0293

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/13

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña durante estes últimos anos alcanzaron certa popularidade, moita máis xente quere dedicarse a este ámbito o que lugar a que esta profesión aumente.

A gastronomía e a cociña é un campo de certo traballo e esforzo, xa que unha vez que rematas certa carreira e te dedicas á gastronomía, exerces este traballo que é moi importante nos nosos días, xa que a todos nos gusta ir a comer fóra algunha vez sexa ca túa moza, mozo, pais, nais...

É un ámbito como xa dixen que require esforzo e tamén imaxinación a hora de elaborar un prato, xa que ás veces facemos un prato e non nos sae igual de rico, por exemplo... por iso debemos esforzarnos cando fagamos unha cousa que en realidade nos guste.

A gastronomía é un campo subxectivo, xa que non a todo o mundo lle gusta a mesma preparación para un prato, e por iso os cociñeiros deberían sempre aceptar as críticas das persoas ainda que non lles guste; porque ás veces estas críticas serven para facer novos e mellores pratos; xa que os gastrónomos aprenden toda a vida e estes deberían sempre utilizar as ideas que lle dan importantes gastrónomos como o do texto.

Todos sabemos que a gastronomía e a cociña é algo difícil, pero si en realidade che gusta isto, tes que adaptarte as críticas da xente porque moitas veces obterás resultados máis bos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra