CORT_0334
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/07
Comisión Delegada | 09 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Durante os últimos anos a gastronomía cobrou importancia
no ámbito hosteleiro debido a integración da cociña
moderna e de novos medios de cociñado.
Ao mesmo tempo que unha forma de vestir ponse de
moda, un prato ou unha t técnica de cociña tamén,
como é o caso da cociña moderna, unha técnica
baseada en presentar un alimento, ou un anaco
de este, nun prato grande e que o que comensal
coma sea para darlle sabor ao padal, nada mais.
Este método cada día atrae a máis xente aos
restaurantes, creando incertidume de que tendrá
ese prato diferente ao de toda a vida.
Pero por outro lado, isto é soamente unha moda, polo
que nun certo tempo aparecerá a competencia que
fará que desapareza, pero mentres que non o faga
seguirá sendo unha técnica de cociña moi cara
e sen apenas alimento.
En conclusión, durante os últimos anos a gastronomía
sitúase en auxe grazas á innovación das técnicas hoste
leiras, pero non é un proxecto sostenible para a nosa
sociedade debido ao elevado precizo que ten e ao nulo
alimento que contén cada plrato.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt