CORT_0336
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/09
Comisión Delegada | 09 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Baixo o meu punto de vista, hoxe en día valorase moito
a cocixa gastronómica, a pesar de que cada vez máis
elaboranse comidas de mala calidade e moi procesadas,
como é o caso da comida rápida. Xa que non hai máis
que abrir os ollos para ver que cada día hai máis
Burguer Kings, Donner Kebbab, Mc Donnalds, etc.
Pero co paso do tempo e coa chegada dunha maior
información, dímonos conta de que este tipo de alimentos
son moi perxudiciais para a saude e que causa problemas
como co o colesterol, sobrepeso...
É un dos motivos polos que a gastronomía colleu moitísima
popularidade, xa que é comida de calidade, e como di o dito:
"somos o que comemos". E non só é mellor para a saude
senon que é moito máis degustable para o paladar.
Eu penso que non é unha moda pasaxeira, ou unha corrente
que non durara moito máis, senon que co paso do tempo
temos máis información sobre os danos da comida de
mala calidade e ao mesmo tempo o positivo dunha boa
alimentación.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt