GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0396

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos díans que corren a gastronomiía e cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade, pero debido a que?

Moitísima xente pensa que actualmente a gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na gastronomía deixando de lado a conservación do local. Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que veu cun boom porque realmente nos tempos que corren, a xente que vai a un restaurante o único que quere é comer un bo prato e quedar sen fame, non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito máis agradable que un prato de lacón con grelos, por exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo o meu punto de vista, como veu, irase.

En definitiva, é moi bonito ver visualmente os pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o que se cobra por eles é excesivo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra