CORT_0404
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/12
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía á vez que a cociña veñen
da man de emprender viases. A medida
que aumentan as vacacións, aumenta a
gastronomía. Pois, quen non vais de viase
para probar a boa comida?
Sempre teñen máis ganancias aquelas cidades
que teñen boa cociña e boa fama
Galiza, por exemplo é moi famosa pola
sua cociña, o bó polvo galego, a maior
parte dos seus turistas e grazas a
súa gastronomía. tamén
No verán, isto aumenta xa que
Pero A a boa gastronomí comida é un luxo, non
todos poden participal nel.
É decir, que comer bó ftamén ten aos
súaseus peros pois non está ao alcalce
de calquera.
En certo modo, os restaurantes benefícianse
moito, sobre todo durante épocas de vacacións
Mais, a pesar do alto custo disto, a xente non se
desquita e priva dun vbó almorzo.
A gastronomía e unha moda, ademais
dun vicio que sempre estará presente.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt