CORT_0405 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/13
Comisión Delegada 11
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar morfolóxico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Clase de palabra (orixinal) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a gastronomía e a cociña acadaron moita populari
dade . A gastronomía dos diferentes países é moi abundante pero tamén
moi diferentes entre sí . Pero na actualidade son un factor clave
á hora de visitar determinados países .
De maneira que a gastronomía é un factor importante á hora de
viaxar . Normalmente as persoas que son viaxeiras interésanse moito
pola cultura de cada país , e a cultura tamén é a gastro
nomía . Este crecemento da importancia da gastronomía dase polas
i g anas de cociñar dos xoves . Actualmente a xente xove estase por
introducir no mundo da cociña , as súas gañn as de aprender a
cociñar platos de alto nivel notase claramente . A día de hoxe
o sector servizos é o que ten máis salida laboral , polo tanto
ser cociñeiros / as de restaurante sempre vai ter unha elevada de
manda . A cociña moderna é unha tarefa bastante creativa posto que hoxe
nas escolas de cociña os profesores ensínanlles aos alumnos a
cociña moderna e nun restaurante ou que os principiantes ensínen
lles aos cociñeiros máis veteranos as novas técnicas de cociña
sempre estivo ben visto .
Por outra banda , a gastronomía na actualidade está de moda .
Pódense apreciar na gran pantalla programas de cociña en nume
rosos canales canles de televisión . Por iso , os xoves a mocidade que se in
teresa pola gastronomía e cociña unha parte o fan porque está de
moda . Na actualidade as modas están moi presentes nas nosas vidas
e por l o cal os xoves interésanse .
Nestos momentos a cociña está a ser unha moda no país polos
numerosos programas de televisión que están a emitir, . pódese dicir que a cociña na actualidade está a ser
Tamén , como motivos a favor do cambio cultural cabe mencionar que
a xuventude interesada na gastronomía , aprende moitos pratos e
tamén costumes diferentes e descoñecidas posto que en determinados
países comen pratos moi diferentes ca os pratos típicos de aquí
e por iso é unha boa maneira de coñecer culturas diferentes e
sabores diferentes . Nutrirse de coñecementos novos está ben .
En resumo , a gastronomía está a dar un desenvolvemento cultural
bastante elevado pola gran oferta l aboral na actualidade , as novas
culturas e a aportación das escolas de cociña actuais a restauran
tes que elaboran comidas máis tradicionais .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt