GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0405

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/13

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade. A gastronomía dos diferentes países é moi abundante pero tamén moi diferentes entre . Pero na actualidade son un factor clave á hora de visitar determinados países.

De maneira que a gastronomía é un factor importante á hora de viaxar. Normalmente as persoas que son viaxeiras interésanse moito pola cultura de cada país, e a cultura tamén é a gastronomía. Este crecemento da importancia da gastronomía dase polas iganas de cociñar dos xoves. Actualmente a xente xove estase por introducir no mundo da cociña, as súas gañnas de aprender a cociñar platos de alto nivel notase claramente. A día de hoxe o sector servizos é o que ten máis salida laboral, polo tanto ser cociñeiros/as de restaurante sempre vai ter unha elevada demanda. A cociña moderna é unha tarefa bastante creativa posto que hoxe nas escolas de cociña os profesores ensínanlles aos alumnos a cociña moderna e nun restaurante ou que os principiantes ensínenlles aos cociñeiros máis veteranos as novas técnicas de cociña sempre estivo ben visto.

Por outra banda, a gastronomía na actualidade está de moda. Pódense apreciar na gran pantalla programas de cociña en numerosos canales canles de televisión. Por iso, os xoves a mocidade que se interesa pola gastronomía e cociña unha parte o fan porque está de moda. Na actualidade as modas están moi presentes nas nosas vidas e porlo cal os xoves interésanse.

Nestos momentos a cociña está a ser unha moda no país polos numerosos programas de televisión que están a emitir,. pódese dicir que a cociña na actualidade está a ser

Tamén, como motivos a favor do cambio cultural cabe mencionar que a xuventude interesada na gastronomía, aprende moitos pratos e tamén costumes diferentes e descoñecidas posto que en determinados países comen pratos moi diferentes ca os pratos típicos de aquí e por iso é unha boa maneira de coñecer culturas diferentes e sabores diferentes. Nutrirse de coñecementos novos está ben.

En resumo, a gastronomía está a dar un desenvolvemento cultural bastante elevado pola gran oferta laboral na actualidade, as novas culturas e a aportación das escolas de cociña actuais a restaurantes que elaboran comidas máis tradicionais.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt