GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0431

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/06

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade, nos paises desenvolvidos non existen un grave problema coa falta de alimento para a poboación. No pasado a comida era a preocupación da maioría das familias, cousa que foi desaparecendo cando os paises se desenvolveron. Agora a comida pasou a ser, a parte dunha necesidade, unha maneira de disfrute.

Pode tratarse, quizais, dunha moda pasaxeira, pero o certo é que a día de hoxe existen numerosas guías de turismo gastronómico, e moita xente viaxa a outros lugares, en parte, para probar a comida deses sitios. Esta situación ocorre, probablemente, porque a xente busca novas formas de entreterse e de disfrutala vida, polo que buscan o disfrute en aspectos da vida que antes considerábanse meramente rutinarios.

Tamén pode ser que, o que hoxe consideramos moda, nun tempo convírtase nunha costume entre a xente máis acomodada economicamente porque, claro está, comer aos mellores pratons non é algo para nada barato.

En conclusión, considero que

Este gusto pola comida pode deberse tamén á posibilidade de acceder a ingredentes que antes era imposible atopar, o que permite unha máis ampla variedade.

En conclusión, considero que este gusto pola gastronomía perdura no tempo, e non pasará como unha simple moda.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt