GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0439

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/14

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

No En pleno século XXI houbo moitas cousas que acadaron moita importancia como as tecnoloxías, pero tamén o mundo da cociña. A verdade é que cada vez hai máis xente metida neste mundo e con interese para aprender.

Anos atrás, non fai moitos, a cociña era algo reservado para as mulleres, unha tarefa máis das moitas outras que tiñan e simplemente tiña a utilidade de dar alimentar. Pero na actualidade o campo da cociña foi mellorando e cadea vez de maneira máis rápida. Homes e mulleres, os dous sexos interesados na cociña, buscando novos sabores , texturas. Non creo que sexa unha moda nin unha tontería, xa que o que creo é que o campo gastronómico é un campo moi amplo e moi interesante. A xente di que somos o que comemos e en parte é verdade. É moi importante saber o que estamos comendo e como o estamos comendo e o mundo da gastronomía preocúpase tamén diso,. de estud Son cada vez máis gastro os cociñeiros q os que buscan un ingredi nun ingredientes, millóns de utilidades. A súa desvalorización paréceme algo moi ignorantes por todos aqueles que o fagan. A xente busca novos espazos para investigar e ese é un campo interesante.

En conclusión o mundo da cociña é un mundo que aínda se descubriu ahora debido a curiosidade da xente. Sempre foi un espazo reservado para as mulleres no que agora participan tanto homes coma mulleres.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt