CORT_0482
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/17
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Se miramos cara hai uns cantos anos atras daremonos conta de que na
actualidade realizáronse numerosos cambios, e como non, tamén se realizaron
cambios no ámbito da gastronomía. Se hai uns anos só nos preguntabamos que
que teríamos para comer, normalmente era o mesmo, mais agora xa non é así, agora a pregunta é que teremos como novidade para comer. A gastronomía
sofreu unha gran evolución xa que cada vez son máis as persoas buscamos a
innovación e a exploración de cousas novas que provoca que os grandes cociñeiros
deste novo século teñan que realizar cuantiosos esforzos para que
cando acudimos a ditos restaurantes poidamos disfrutar de estao que podemos
chamar innovación e que tanto nos gusta.
O certo é que quizais só esteamos falando dunha moda pasaxeira como
é a moda no ámbito referido a roupa, quizais sexa un momento de
debilidade no que condicionados polo proceso de innovación que esta sufrindo
a nosa sociedade, desexeamos satisfacer esto coa comida. Máis todo apunta
a que este proceso de innovación gastronómica vai quedar asentado
durante un longo proceso período porque son moitas as personalidades
que se están especializando neste ámbito o que acabará provocando unha
gran riqueza cultural.
Así, as numerosas persoas, que se adican a isto, os gastrónomos, vai están
provocando que España se configure como un gran país potencia en material
gastronómico.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra