GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0482

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/17

Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Se miramos cara hai uns cantos anos atras daremonos conta de que na actualidade realizáronse numerosos cambios, e como non, tamén se realizaron cambios no ámbito da gastronomía. Se hai uns anos nos preguntabamos que que teríamos para comer, normalmente era o mesmo, mais agora xa non é así, agora a pregunta é que teremos como novidade para comer. A gastronomía sofreu unha gran evolución xa que cada vez son máis as persoas buscamos a innovación e a exploración de cousas novas que provoca que os grandes cociñeiros deste novo século teñan que realizar cuantiosos esforzos para que cando acudimos a ditos restaurantes poidamos disfrutar de estao que podemos chamar innovación e que tanto nos gusta.

O certo é que quizais esteamos falando dunha moda pasaxeira como é a moda no ámbito referido a roupa, quizais sexa un momento de debilidade no que condicionados polo proceso de innovación que esta sufrindo a nosa sociedade, desexeamos satisfacer esto coa comida. Máis todo apunta a que este proceso de innovación gastronómica vai quedar asentado durante un longo proceso período porque son moitas as personalidades que se están especializando neste ámbito o que acabará provocando unha gran riqueza cultural.

Así, as numerosas persoas, que se adican a isto, os gastrónomos, vai están provocando que España se configure como un gran país potencia en material gastronómico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra