CORT_0407 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15
Comisión Delegada 11
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar morfolóxico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomoa ía e a cociña alcanzaron o seu momento de
auxe no século XXI grazas , en parte , a súa modernización
dela el de
Aínda que hai x a xente que renege da cociña moderna porque
consideren que son pratos cunha porción pequena ou que
estean acostumados a cociña tradicional , hai que
admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos
últimos anos .
Pasou de ser un ac to cotidiá p empregado na casa a ser
algo premiado por institucións mundiais e incluso
protagonista de programas de televisión como " Masterchef "
no que varios conscur concursantes comezan nunha competición
e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata
levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso
en cociña .
A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en
campos como os grados medios e superiores que sustitúen
aos ao bacharel e á universidade .
As redes sociais e os medios axudarona nisto como
liña propulsora impulsora frente a todalas todolos
públicao s . Ata as cadeas de televisión onde xa
contan con numerosa audiencia . , ao ao igual que as revistas.
Polo tanto , a cociña e gastronomía moderna débese conside
rar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que
os adornos e a parte artística son realmente destacables .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt