GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0407

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/15

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomoaía e a cociña alcanzaron o seu momento de auxe no século XXI grazas, en parte, a súa modernización dela el de

Aínda que haixa xente que renege da cociña moderna porque consideren que son pratos cunha porción pequena ou que estean acostumados a cociña tradicional, hai que admitir o cambio da cociña e a gastronomía nos últimos anos.

Pasou de ser un acto cotidiá p empregado na casa a ser algo premiado por institucións mundiais e incluso protagonista de programas de televisión como "Masterchef" no que varios conscur concursantes comezan nunha competición e tratan de mellor facer o mellor prato en cada fase ata levarse un premio de diñeiro ou outra cosa como un curso en cociña.

A nivel educativo tamén avanzou xa que agora é posible en campos como os grados medios e superiores que sustitúen aos ao bacharel e á universidade.

As redes sociais e os medios axudarona nisto como liña propulsora impulsora frente a todalas todolos públicaos. Ata as cadeas de televisión onde xa contan con numerosa audiencia., ao ao igual que as revistas.

Polo tanto, a cociña e gastronomía moderna débese considerar unha nova arte xa que hai pratos elaborados nos que os adornos e a parte artística son realmente destacables.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt